Ifølge den siste rapporten, kommer Pogba umiddelbart tilbake til skade, som nå er i trøbbel for Manchester United, utvilsomt er et skudd av tonic. På grunn av muskelskade i Champions League har Pogba gått glipp av Manchester United 12-spillene, totalt sett er det OK, men det er en nedadgående trend, spesielt i de siste kampene med en sterk motstander, synes Manchester United midtbanespiller usannsynlig tynn og mangler av kreativitet, Manchester United i 0: 1-nederlaget i Chelsea-spillet er fullt utsatt for dette punktet. Selv om Mourinho er sta, vet spillere som har sett spillet at Manchester Uniteds midtbane er helt knust av Chelsea. Etter Pogbas fravær scoret Manchester United en kraftig nedgang i antall mål, produksjonsmuligheter og tre av sjansene for scoring.Fotballdrakter Barn har vært klar for de små fans og legger på det for å heire laget.

Neville sa: "Jeg tror Manchester United vil savne Pogba veldig mye fordi han har mot og tillit til å ta ballen. Han kan ta ballen i det smale begrensede området. Når Chelsea får ballen, spiller de veldig rytmisk og Manchester United ser ut som om de ikke vet hvem som passerer ballen til og hvor. Pogba kan styre ballen, han kan gå for å bryte motstanderen. " Den franske midtbanespilleren scoret 2 mål og 2 assisterer i de første fire Premier League-spillene, og hjelper Manchester United til å starte sesongen med god fortreffelighet. Grunnen til å si Pogba er veldig viktig, er hans forståelighet, hans statur er høy, fotteknikken er utsøkt, kan styre ballen for å kjøre bandet, godt i forbifarten, samtidig er også den andre siden formidabel barriere. For tiden Manchester United, mangelen på en person som kan styre ballen fremover, og kan gjøre et presist pass. Billige Pogba Fotballdrakt Barn å feire Pogbas gjenoppretting og gå tilbake til Manchester United.

Men Pogbas skader er i stor grad kurert, og media sier at Pogba kunne gjenoppta normal trening neste uke, så snart 18. november da Manchester Uniteds premiership med Newcastle var på benken. Manchester United er fortsatt rangert som nummer to i Barclays Premier League-poeng, men de er 8 poeng bak Manchester City. 10. desember Manchester United vil og Manchester City for å innherre Derby, de røde djevler må ikke miste spillet, den siste sesongen led alvorlig skade på Rojo og Zlatan vil retur av kluten også være noen av generalens skade tilbakefall vil la Manchester United møter den overfylte juleplanen mer emboldened. Fotballdrakt barn med navn, bringer deg en annen fotballkamp.