Den første sesongen av sesongen, den spanske nasjonale derbyen på Bernabeu Stadium, den endelige Barcelona unna 3-0 for å vinne Real Madrid. Etter denne runden er den fortsatte ubeseirede Barcelona (ett nytt spill) nå foran Real Madrid 14 poeng, denne sesongen kan La Liga-mesterskapskonkurransen ha blitt løst på forhånd. Fotballdrakt barn er klar til å feire laget som vant mesterskapet.

Barcelonas 11-poengs ledelse i Madrid før kampen var en av Barcelonas største rivaler i historien foran Real Madrid. Til slutt gjorde Messi, Luis Suarez og Vidal et mål, Barcelona 3-0 seier og retur. Det er verdt å nevne at dette er Barcelona for første gang i Spanias historie på veien til Real Madrid vant tre påfølgende vinner. I de siste to sesongene har Barcelona vært i ligaen for å slå Real Madrid på henholdsvis 4-0 og 3-2.Barcelona Fotballdrakt Barn er en favoritt jersey for barna og en hyllest til de store spillerne.

Etter La Liga 17-runde, scoret Barcelona 14 poeng foran Real Madrid i ett spill og scoret 9 poeng i Atletico Madrids ledende posisjon. Spenningen ser ut til å vært liten for de spanske mesterene denne sesongen. Barcelona stjerner har ikke blitt båret bort av seieren. "Vi har ikke råd til å ta det lett," sa Iniesta. Suarez sa også: "Dette er et viktig tre poeng, men league-timeplanen er fortsatt lang, Real Madrid, Atletico og Valencia vil ikke gi opp å jage oss."Fotballdrakt barn med navn, nyt online shopping opplevelse.