I den 15. runde av den engelske Premier League sluttet Manchester United 3-1 til Arsenal. Men Pogbas røde kort ble sendt ut for et farlig skritt, noe som også førte til franskmannens fravær fra neste runde av Manchester derby! Før kampen mot Arsenal, sa Pogba i et intervju med fotball-seksjonen: "Jeg håper at Manchester City en gang vil avta, jeg håper virkelig det. Jeg vet at det ikke er bra, men jeg håper fortsatt at noen av deres svært viktige spillere vil bli skadet. Som det som skjedde med oss, vet vi at vi alltid har viktige spillere skadet denne sesongen, og hvis det skjer med dem (Manchester City), vil kanskje en liten støt svekke sin styrke. "Det er velkjent at skader er den største fienden av fotballspillere, og Pogbas bemerkning er tydelig uprofesjonell.Billige Fotballdrakter til Barn å spre positiv energi til spillet.

Pogba denne merknaden en gang rapportert, umiddelbart forårsaket opprør, fansen har anklaget Pogba egoistisk, uprofesjonell. I fotballkampen håper jeg at motstanderen min er skadelig, selv om hjertet virkelig tror det, og ingen vil være som Pogba sier det. Det er til og med britiske fans som har bedt FA til å straffe Pogba, og fansen føler at "hvis du sier det, vil det ikke bli straffet, det er som å sende feil budskap til offentligheten." "På den tiden var Fergusons Manchester United sterk på grunn av deres hvem og sterk kraft." Snarere enn forbannelsen om å være disgusted nå. Manchester United Zlatan Fotballdrakt Barn respektere hver spiller som tør å spille på banen.

Pogba det røde kortet mot Arsenal er også en dag for rettferdighet, håper Mourinho har god tuning av den franske stjernen, spillet er viktig, men ballen er uunnværlig, ellers er det vanskelig å bli en Manchester United-leder! Det er verdt å nevne at Pogba i slutten av den fortsatte applausen, det er en provoserende handling fra dommeren, slik at United midtbanespiller sannsynligvis vil møte minst tre suspensjoner, noe som er et stort slag mot Manchester United. Håper Pogba innen refleksjon, ikke la Manchester United-fansen chile! og Manchester City-forsvarer Gurmendi er Pogba-lagkamerater, både fra det franske landslaget, sa Pogba ordene, seriøst tenker på det?Fotballdrakt barn med navn, håper å spille på større stadion som den berømte stjernen.